Меню

Отборни бягания и ДИСТАНЦИИ:

Всички участници трябва да са нови в бягането. Кандидати, които са регистрирани като професионални бегачи, нямат право на участие.

  • СТАРТ в 09:30 ч – 2,5 км бягане – Специален старт за хора с различни възможности (без отбор, индивидуално участие без предварително записване)
  • СТАРТ в 10:00 ч – 5 км отборно бягане (предварителна регистрация) – Всички участници стартират по едно и също време и трябва да финишират. Накрая всички индивидуални времена се сумират, за да се калкулира общото време на всеки отбор. Класиране по постигнати най-добри времена.
  • СТАРТ в 10:30 ч – 10 км отборно бягане (предварителна регистрация) – Всички участници стартират по едно и също време и трябва да финишират. Накрая всички индивидуални времена се сумират, за да се калкулира общото време на всеки отбор. Класиране по постигнати най-добри времена.
  • СТАРТ в 10:30 ч – 20 км щафета (4х5км) (предварителна регистрация) – Всеки член на отбор ще пробяга една и съща дистанция – 5 км. От отборите зависи да решат в какъв ред да бягат. Най-бързият отбор печели.

ВСЕКИ ОТБОР Е СЪСТАВЕН ОТ 4 ЧОВЕКА (2 МЪЖЕ И 2 ЖЕНИ), КАТО ДВАМА СА ВЪВ ВЪЗРАСТОВА ГРУПА 20-40 Г. И ДВАМА В 40-60 Г. (ПО ВЪЗМОЖНОСТ С РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ЕДИН ВЪВ ВЪЗРАСТОВА ГРУПА 40-50 И ЕДИН В ГРУПАТА 50-60). НА БЕГАЧИ НА ВЪЗРАСТ 60+ ЩЕ БЪДЕ ГАРАНТИРАНО УЧАСТИЕ В СЛУЧАЙ НА ИНТЕРЕС.

Събитието ще се състои на 01 октомври 2023 г. пред НДК – София.